Hallo vrienden

Ik ontvang elke dag veel e-mails en vind het leuk om ze te beantwoorden en mensen in nood te helpen, maar het is erg tijdrovend en veel van de informatie die ik aanbied is al beschikbaar op deze website.

Lees dus de veelgestelde vragen over producten en opmerkingen voordat u vragen plaatst. Dit zal me helpen tijd te besparen die ik kan gebruiken om vragen te beantwoorden die nog niet eerder zijn gesteld.

Hoe contact met mij opnemen?

Er zijn 3 manieren om contact met mij op te nemen:

  • Gebruik het contactformulier hieronder.
  • E-mail mij opĀ admin@vigrxplusnederland.com
  • Plaats opmerkingen bij beoordelingen / artikelen die u wilt vragen.

Plaats ik persoonlijke informatie?

Ik krijg veel e-mails met zeer persoonlijke informatie en veel mensen zijn bang dat het online zal zijn, maar ik zal nooit mijn naam / e-mailadres of andere persoonlijke informatie plaatsen. Ik zal echter uw vragen en mijn antwoorden gebruiken in mijn FAQ om deze te verbeteren en anderen te helpen eruit te komen.

Heb je een vraag voor mij? Aarzel niet om hier te vragen of in het commentaargedeelte onder elk artikel.

 

Contacteer ons

Schrijf ons

Indien je liever per post contact met ons zoekt, schrijf dan naar het volgende adres.

Comfort Click Ltd.
Konnetlaantje 4,
1435 HW Rijsenhout,
Nederland